irodai (szék-)masszázs

 Az irodai székmasszázs  célja  egészségmegőrzés, közérzetjavítás melyet elsősorban irodai-mozgásszegény munkát végzők számára fejlesztettek ki. A keleti energetikai és nyugati anatómiai masszázstechnikák ötvözésével a megterhelt testrészek revitalizációját veszi célba. Ilyen az ülésben elfáradt hát, a sajgó derék, vagy a fokozott stressz miatt kialakult csomók és merevség a vállövön. A masszázs segítségével a kezelt személyek felfrissülnek, fizikai panaszaik enyhülnek, teljesítőképességük fokozódik és a munkavégzés során átélt stressz mértéke csökken.célja. Gyúró mozdulatokkal átdolgozom a gerinc két oldalát, a vállakat, a lapockát és a medence egy részét. A nyak és a tarkó masszírozásával pedig csökkenthető a stresszt.

A székes vagy más néven manager masszázs egy amerikai találmány mely kis helyigényű, speciális székben történő ruhán keresztüli kezelést tesz lehetővé. Az irodai masszázs sokban különbözik és hasonlít is a svéd masszázshoz. Nevezhető a masszázs egyfajta keverékének mely tartalmaz mind nyugati mind keleti típusú masszázsfogásokat.

Időtartamát tekintve 15 és 20 perc között történik egy kezelés mely leginkább a teljes hát, nyak-vállöv régió, felső végtagok és fej masszírozására korlátozódik. Ennél a masszázs típusnál ruhán keresztül masszírozunk, és nem használunk olajokat illetve krémeket, rendszeresen alkalmazva rendkívül hatékony és gyors változásokat tudunk elérni.